Opinie

8,6
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,8
Komfort
8,4
Lokalizacja obiektu
8,6
Udogodnienia
8,3
Personel
8,8
Stosunek jakości do ceny
8,5

Opinie

    Łukasz
    pl

    Ocena

    8,3
    14 maja 2018
    Bardzo fajny hotelik, blisko centrum, parking na miejscu. Polecam
    Grzegorz Iwanowski
    pl

    Ocena

    9,2
    6 marca 2018

    Polecam.

    Tadeusz
    pl

    Ocena

    9,6
    18 września 2017

    Godny polecenia, największą wartością jest chyba personel :)

    Julia
    pl

    Ocena

    10
    11 września 2017
    wskazane przeszkolenie personelu - angielski i polski szwankują. Ale to szczegół.
    Bardzo polecamy - komfortowy pokój (aneks kuchenny niezwykle sie przydaje w przypadku podróżowania z dziećmi). Moje 4-letnie dziecko było zachwycone (szczególnie podświetloną na niebiesko łazienką :-) ), przestronny parking. Pozdrawiamy serdecznie właściciela/managera :-)
    Dawid
    nl

    Ocena

    10
    31 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Cidem1
    pl

    Ocena

    9,2
    23 lipca 2017

    komfortowy hotel

    wymeldowanie do godz 10. sprzątanie pokoju dodać rano co jest minusem jak ktoś lubi pospać (można oczywiście nie skorzystać)Na booking rezerwujesz cenę w euro, płacisz w koronach co nie do końca się pokrywa. Wolałbym znać cenę w walucie jaką będę płacił.
    Kompetentna anglojęzyczna obsługa.Dobre śniadanie. Spokój. Czysto. Centrum miasta.
    robert
    pl

    Ocena

    7,9
    13 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    LESZEK
    pl

    Ocena

    10
    30 czerwca 2017
    Klimatyczne miejsce w centrum miasta. Bardzo sprawna obsługa. Wygodnie i bezpiecznie z parkowaniem auta. Polecam. Będę tam wracał.
    Piotr
    pl

    Ocena

    9,6
    24 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Łukasz
    pl

    Ocena

    10
    21 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dirk Rösch
    de

    Ocena

    8,3
    26 kwietnia 2018

    Nice place to stay (3 nights / business trip)

    -
    Comfortable rooms, good breakfast. Very good value for money.
    Dirk Rösch
    de

    Ocena

    7,9
    12 kwietnia 2018

    All good!

    Nothing to complain about
    Centrally located, good & comfortable rooms, nice breakfast!
    sk

    Ocena

    10
    23 grudnia 2017
    Nothing
    Staff was very kindly
    kim
    kr

    Ocena

    8,3
    17 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Monika
    sk

    Ocena

    9,6
    19 września 2017

    hotel in good quality close to town center

    only one key card for all guests in room
    room, bed, bathroom, location close to town center
    Kristyna
    cz

    Ocena

    7,5
    8 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Miroslav
    at

    Ocena

    8,8
    25 lipca 2017

    Cute hotel in the heart of the city

    Unfortunately during the breakfast there was only one person responsible for caffe outside, buffet restaurant and reception leaving us waiting constantly for the food refill, drinks or cutlery. Our room was not cleaned during our 4 day stay. Not that it needed cleaning, but hotel could not know that. In general, more staff was required.
    Excellent location in the heart of the city, but also easy to access highway in case you need to go e.g. to Ostrava. Rooms are big, clean and staff was really friendly. WiFi was one of the fastest I've seen in the hotels. Since it's a smaller hotel you get the warm family vibe.
    Kaisamaria
    fi

    Ocena

    7,1
    13 lipca 2017

    Quick stay

    The room was quite basic but suited for sleeping over night.
    Eva
    us

    Ocena

    9,6
    5 lipca 2017

    Excellent hotel in Frydek Mistek

    Excellent location, quiet room, very friendly staff. My favorite hotel in Frydek Mistek.
    Sabina
    cz

    Ocena

    9,6
    31 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii